У Дніпрі відкрилася фотовиставка патріота України Сергія Дівєєва «Пам’ятати» …

У Дніпрі відкрилася фотовиставка патріота України Сергія Дівєєва «Пам’ятати»

27 квітня у приміщенні Дніпровського будинку мистецтв відбулося відкриття фотовиставки Сергія Дівєєва «Пам’ятати». Автор – фотокореспондент, роботи якого відображають події недавнього минулого і сьогодення нашого краю.
На виставці представлені фотографії про людей, які захищали свою землю, сім’ї, правду, маючи надію на світле майбутнє. На фото зафіксовано учасники військових операцій Другої світової війни, війни в Афганістані та подій на сході України. Фотопосланіе автора звернено до всіх нас, бо будь-яка війна жалю не знає. Вона залишає біль, руйнування і … пам’ять! Ця пам’ять зафіксована майстром фотокамери, який передає глядачеві емоції, почуття, стан тих, хто пережив війну і вижив.
Сергій Дівєєв – неодноразовий учасник, призер, лауреат міських, обласних і всеукраїнських фотоконкурсів, змагань з фототехнічності майстерності серед юнацтва. З 1990 року почав публікувати свої роботи в журналі «Робітничо-селянський кореспондент». Служив у збройних силах, навчався на факультеті журналістики у Львівському вищому військово-політичному училищі. Його роботи неодноразово друкувалися в газетах «Армія України», «Закон і честь», «Курсантський вісник», «Слава і честь», «Високий замок», «Молода Галичина». Працював редактором дивізійної газети «Стрілець». З 1996 року представляє свої роботи в дніпропетровських виданнях «Днепр вечерний», «Теленеделя», «Торговий дім». Має багато репортажних фотографій Дніпра і різних подій в ньому. У 2012 році визнаний переможцем Всеукраїнського фотоконкурсу «Нічні види міст України» за серію робіт «Вогні на воді». Неодноразово брав участь в акціях Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”
Виставка експонуватиметься до 14 травня. Вхід вільний.

Source

Hits: 3

Leave a Reply